Escoltar

Notícies

Any 2019

Any 2018

Any 2017

  • La Dra. Catalina Torres Figuerola nomenada secretària del LINCC. El Laboratori Interdisciplinari sobre el Canvi Climàtic de la UIB (LINCC-UIB) està format per membres dels departaments de Dret Públic, Economia Aplicada, Filosofia i Treball Social, Física, Geografia, Biologia i Química, i de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA). Tots ells professors i/o investigadors en matèria de canvi climàtic a la UIB i l’IMEDEA (CSIC-UIB).
  • La Dra. Antonia Morey Tous nomenada vocal de la Comissió de Relacions Internacionals presidida per el Vicerector Jaume Carot Giner i en la que hi ha representació de set departaments diferents de la UIB.
  • Enhorabona! Volem felicitar el Dr. Antoni Riera Font, membre del departament i director tècnic de la Fundació Impulsa Balears, la trajectòria professional del qual ha estat reconeguda per la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca, que li ha concedit una menció especial pels seus exhaustius estudis sobre l'economia de l'illa.
  • Enhorabona! Premi Onda Cero d'Economia: Volem felicitar el Sr. Esteban Bardolet Jane, col.laborador honorífic del nostre departament, per la concessió del Premi Onda Cero d'Economia, en la seva sisena edició dels Premis Onda Cero Mallorca. El premi és conseqüència de la seva dedicació a l'estudi i anàlisi de l'economia balear, concretament de la indústria turística.
    La gala se celebrarà el proper 20 de Febrer a les 19:30h a l'Auditorium de Palma. Enhorabona, Esteve, per aquest merescut reconeixement, motiu de satisfacció per a tots nosaltres.

Any 2016

Any 2015

  • La Universitat de les Illes Balears organitza les VIII Jornades de Docència en Economia que es celebraran els dies 11 i 12 de juny de 2015, amb el objectiu de promoure un espai per la reflexió i el intercanvi de experiències docents entre professors.

Any 2014

Any 2011

Any 2010