Informació del departament. Oportunitats de treball

Profesor Ajudant/Contractat Doctor al Departament d’Economia Aplicada UIB

El Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears (UIB) convida a manifestar l'interès de postular-se per a dos llocs de treball a nivell de Professor Ajudant/Contractat Doctor en Economia (preferentment a Econometria, Economia Ambiental i/o Fiscalitat ). Els llocs són per al setembre de 2022 i inclouen activitats de recerca i docència. S'espera que els candidats hagin completat el seu doctorat en Economia fins al maig del 2022. Atès que la majoria de la docència a la UIB és en castellà o català, la capacitat d'ensenyar almenys un d'aquests dos idiomes és important (encara que no és un requisit).

Procediment de sol·licitud:
 
Els interessats han d'enviar un CV, una declaració de propòsit, una còpia del seu article principal (job market paper) i tres cartes de recomanació (si es considera apropiat) al portal https://econjobmarket.org. Es podrà convidar els candidats qualificats a fer un seminari (probablement en línia).

 

Data límit de sol·licitud: el dia 28 de febrer de 2022.

Llocs disponibles al Departament d’Economia Aplicada UIB

Disposem d’una base de dades de CV per ocupar places de professor associat a temps parcial a les següents àrees:

  • Economia
  • Estadística y econometria
  • Fiscalitat
  • Història Econòmica

Amb aquesta base de dades cobrirem baixes de professorat que, per diversos motius, es produeixen al llarg de l’any. Si desitja que el seu CV estigui a la base de dades, enviï’l a la següent direcció indicant la seva especialitat docent:

Ribas Bonet, M. Antonia
Email: marian.ribas@uib.es
Secretària del Departament d’Economia Aplicada
Universitat de les Illes Balears. Edifici Jovellanos.
Cra. de Valldemossa, km 7,5. CP 07122
Palma de Mallorca (Illes Balears)